Produktet tona

Informohu direkt:

 HVAC – Pastrimi i Ajrit

 HVAC – Pastrim Ajri

UV-DUCT-FL-NX

Aplikohet brenda tubave, ose në seksionin përfundimtar të AHU (Njësia e Sistemit  të Ajrimit)
 UV-DUCT-FL-NX eleminon përhapjen e viruseve të rrezikshme, baktereve, mykut dhe sporeve që qarkullojne brenda Sistemeve të Kondicionimit të Ajrit.

UV-DUCT-SQ / UV-DUCT-SQ-UL

Aplikohet brenda tubave, ose në seksionin përfundimtar të AHU (Njësia e Sistemit  të Ajrimit)
 UV-DUCT-FL-NX eleminon përhapjen e viruseve të rrezikshme, baktereve, mykut dhe sporeve që qarkullojne brenda Sistemeve të Kondicionimit të Ajrit

UV-FCU-CL

Sistemi i dezinfektimit të ajrit UV-FCU-CL  aplikohet  në ne pjesen e serpentinës

UV-RACK

Aplikohet brenda tubave, ose në seksionin përfundimtar të AHU (Njësia e Sistemit  të Ajrimit)
 UV-DUCT-FL-NX eleminon përhapjen e viruseve të rrezikshme, baktereve, mykut dhe sporeve që qarkullojne brenda Sistemeve të Kondicionimit të Ajrit

UV-STICK-SCR

Aplikohet brenda AHU (Njësia e Trajtimit të Ajrit), UV-STICK-SCR eliminon viruset, bakteret, mykun, sporet dhe pengon përhapjen e tyre .

UV-STYLO-E

Instaluar brenda rezervuarëve të mbledhjes së lagështuesit (Sistemi i Ftohjes) ne njësitë e Trajtimit të Ajrit (A.H.U.)
 Trajtimi UV-C në ujë pengon përhapjen e viruseve, baktereve, mykut, sporeve, shumë të dëmshme për shëndetin, të cilat zakonisht shumohen brenda Sistemeve të Kondicionimit të Ajrit. 

UV-STYLO-X

Sistemi UV-STYLO-X është shumë i thjeshtë, i gjithanshëm dhe i adaptueshëm për lloje të ndryshme të aplikacioneve, kudo që kërkohet  nivel i larte i higjienës , për shkak të një rrezatimi të gjithanshëm të sipërfaqeve.
Perdoret brenda sistemit të kondicionimit të ajrit, veçanërisht në hapësira të ngushta.
 UV-STYLO-X ndihmon në përmirësimin e Cilësisë së Ajrit të Brendshëm (IAQ) duke eleminuar ngarkesën mikrobike dhe përhapjen dhe shpërndarjen e patogjenëve të rrezikshëm  brenda ndërtesave.

UJË – Dezifektimi i Ujit

WATER – Ujë, Lëngje

UV-WATER

UV-WATER është një sistem i veçantë UV-C për dezinfektimin e ujit.

Trajtimi UV-C është ideal për dezinfektimin e ujit nga  çdo burim  që paraqet gjurmë të ndotjes mikrobike (p.sh. Coliforms, Streptococcus, Escherichia C.) dhe mikroorganizmave të tjerë të llojeve të ndryshme, si mykët, sporet, etj.

Trajtimi i ujit eshte shume i rendesishem ne fabrikat e prodhimit

SHËNDETËSI – Dezinfektimi i pajisjeve klinike

HEALTH – Shëndetësi, Klinika Mjekësore

UV-FAN

UV-FAN lejon dezinfektimin e thellë të ajrit në çdo lloj mjedisi të sektorit shëndetësor. Metodat tradicionale të pastrimit, shpesh, nuk janë të mjaftueshme për të siguruar nivele të larta të higjienës, të cilat mund të arrihen vetëm me përdorimin e teknologjisë UV-C.

UV-FAN-2F

UV-FAN-2F me funksion të dyfishtë: brenda dhe jashtë, lejon dezinfektimin e thellë të ajrit në çdo lloj mjedisi të sektorit shëndetësor. Metodat tradicionale të pastrimit, shpesh, nuk janë të mjaftueshme për të siguruar nivele të larta të higjienës, të cilat mund të arrihen vetëm me përdorimin e teknologjisë UV-C.

UV-DIRECT-H-NX

UV-DIRECT lejon dezinfektimin e ajrit të thellë dhe sipërfaqes në çdo lloj mjedisi. Metodat tradicionale të pastrimit, shpesh, nuk janë të mjaftueshme për të siguruar nivele të larta të higjienës, të cilat mund të arrihen vetëm me përdorimin e teknologjisë UV-C. Në fakt, në sektorin e shëndetësisë dhe farmaceutikës, të gjitha mjediset duhet të dezinfektohen për të mbajtur të larta standardet e higjienës.

UV-BOX

UV-BOX-E2 / 40H-NX-T ruan higjienën e mjeteve, kontejnerëve dhe të çdo lloji të pajisjeve në sektorin shëndetësor. Në fakt, objektet e përdorura zakonisht në sektorin e shëndetësisë kanë nevojë të dezinfektohen për të mbajtur standarde të larta të higjienës dhe cilësisë, tipike për këtë sektor. Me UV-BOX-E2 / 40H-NX-T, është e mundur të kryeni dezinfektimin e pajisjeve dhe mjeteve në një mënyrë të thjeshtë, të menjëhershme dhe të sigurt, pa zhvilluar nxehtësi, pa përdorur lëngje dhe pa ndonjë kundërindikacion.

UV-BOX-E3-40H-NX-R

UV-BOX ruan higjienën e mjeteve, kontejnerëve dhe të çdo lloji të pajisjeve në sektorin shëndetësor. Në fakt, objektet e përdorura zakonisht në sektorin shëndetësor kanë nevojë të dezinfektohen për të ruajtur standardet e larta të higjienës dhe cilësisë, tipike për këtë sektor.

UV-CABINET-NX R/E

UV-CABINET ruan higjienën e mjeteve, kontejnerëve dhe të çdo lloji të pajisjeve në sektorin shëndetësor. Në fakt, objektet e përdorura zakonisht në sektorin e shëndetësisë kanë nevojë të dezinfektohen për të mbajtur standarde të larta të higjienës dhe cilësisë, tipike për këtë sektor.

LINJA E PRODHIMIT 

FOOD – Ushqim, Kuzhinë

UV-TEAM

UV-TEAM zbatohet në linjat e transportit dhe paketimit të produkteve ushqimore të tilla si: paketimi i rrjedhës, makineritë e formimit, sitat, tuneli ftohës, peshimi automatik dhe më shumë në rripat e transportit në përgjithësi, si dhe trajtimi i produkteve ushqimore, duke dekontaminuar nga mikrobet sipërfaqet të rripave, produkteve, paketave, etj.

UV-DIRECT-H-NX

UV-DIRECT lejon dezinfektimin e ajrit të thellë dhe sipërfaqes në çdo lloj mjedisi ushqimor. Metodat tradicionale të pastrimit, shpesh, nuk janë të mjaftueshme për të siguruar nivele të larta të higjienës, të cilat mund të arrihen vetëm me përdorimin e teknologjisë UV-C.

UV-REFLEX

UV-REFLEX-SCB kryen një veprim progresiv të dekontaminimit nga bakteret e ajrit dhe myku i pranishëm në ajrin e dhomave të ftohta, duke përmirësuar kushtet e ruajtjes së produkteve.

UV-FLOW

Seria UV-FLOW përfshin pajisje mikrobvrasëse ultravjollcë ultraviolet UV-C me rrjedhë unidireksionale. UV-FLOW përdoret për krijimin e barrierave të mbrojtjes UV nga mikrobet që vendosen mbi dyert e ambienteve me kontroll të ndotjes apo edhe për trajtimin e shtresave të sipërme të ajrit në mjedis dhe në ambiente të mbyllura.

UV-STYLO

Sistemi UV-STYLO-F është shumë i thjeshtë, i gjithanshëm dhe i adaptueshëm për lloje të ndryshme të aplikacioneve, nga rripat transportues te kapanonet, kontejnerët, ruajtja e ushqimit në përgjithësi, dhe kudo që kërkohet kontroll si për nivelin e higjienës në një mënyrë të thellë për shkak të një- rrezatimi i rrumbullakët i sipërfaqeve.

UV-PIPE

UV-PIPE-BV është një sistem specifik i rrezeve ultraviolet që vendoset brenda tavolinave të shitjes në mënyrë që të pastrojë kanalin e qarkullimit të ajrit të ftohtë, i cili më pas futet në ndarjen e ekranit.

AROMA – Largimi i aromave të pakëndshme

SMELL – Për aromat e pakëndshme

UV-SMELL

Në restorantet ose kuzhinat industriale / të komunitetit, gjatë fazave të gatimit të ushqimit, gjenerohen yndyrna, ndotës dhe erëra të pakëndshme;
UV-Smell eleminon keto aroma te kuzhines/gatimit si dhe nuk lejon formimin e yndyrnave 

Shkarko Katalogun

Shfletoni broshurën e përgatitur enkas për t’u informuar në mënyrë më të detajuar.

Scroll to Top