Certifikimet e Produkteve

Informohu direkt:

Certifikuar sipas Standardeve Ndërkombëtare!

Teste Efektiviteti

UV BOX E
UV FAN XS
UV FAN 95HP
UV PENTALIGHT

Të parët në Shqipëri

Të parët në Shqipëri që sjellim produkte të këtij lloji, me dëshirën dhe përpjekjen për të ngritur standardet higjeno-sanitare në sipërmarrjet e bizneset Shqipetare.

Scroll to Top