Kush jemi?

Informohu direkt:

Objekti i Veprimtarisë:

Ekspertiza jonë shtrihet në një spektër shërbimesh të dizajnuara për të përmbushur nevojat tuaja specifike. Nëpërmjet qasjes sonë gjithëpërfshirëse, ne operojmë në fushën e tregtimit, konsulencës, projektimit, instalimit, trajnimit dhe zgjidhjeve të shërbimit teknik për sistemet UV, instrumentet matëse inxhinierike, sistemet MESP ose teknologji të tjera të fundit, ekipi ynë i përkushtuar është gati të ofrojë mbështetje për çdo problem. Ne krenohemi që jo vetëm ofrojmë shërbime, por krijojmë përvoja të tilla që i ngrenë sipërmarrjet tuaja në lartësi të reja.

Të parët në Shqipëri

Të parët në Shqipëri që sjellim produkte të këtij lloji, me dëshirën dhe përpjekjen për të ulur nivelin dhe ngarkesën mikrobiale në sipërmarrjet e bizneset Shqipetare. 

Scroll to Top