UV-TEAM

Informohu direkt:

Përshkrimi i Produktit

UV-TEAM aplikohet në linjat e transportit dhe paketimit të produkteve ushqimore të tilla si: linjat e paketimit, makinat termofilmit, sitat, tuneli ftohës, peshoret automatik dhe më shumë në rripat e transportit në përgjithësi,  duke dekontaminuar nga mikrobet sipërfaqet e rripave, produkteve, paketave, etj. 
Tregohet se kontrolli dhe rritja e nivelit të higjienës lejon një rritje konsekuente dhe të përgjithshme të cilësisë si në objektet e kujdesit shëndetësor por edhe në sektorin farmaceutik, në laboratorët mikrobiologjikë, etj.
Niveli i dezinfektimit me UV -TEAM arrin eliminimin (99%) të baktereve të tilla si Bacillus, Coli, Clostridium, Legionella, Vibrio, Salmonella, Pseudomonas, Staphylococcus, etj në vetëm disa minuta operacion. 

Disa shembuj të aplikimit janë trajtimi i frutave të thata në sipërfaqe vibruese (zvogëlime të forta të mykut), trajtimi i produkteve të furrës  (mbulimi 360 ° i sipërfaqes, rritja e jetëgjatësisë duke filluar nga 150%); trajtimi i makaronave të freskëta në tunelin ftohës(rritje mesatare e jetëgjatësisë së produktit të paketuar nga një minimum prej 20 në 60 ditë.); trajtimi në linjat e shisheve  ; trajtimi i produkteve që vendosen në dhomën e pastër (duke përdorur një tunel UV që ju lejon të futni produkte në mjedise të mbrojtura duke eleminuar çdo rrezik të kontaminimit) trajtimi i erëzave . 

UV-TEAM përfshin:

Seria UV-TEAM përfshin një gamë të gjerë rrezatimi direkt, deri në 8 llamba, modele për linjat e prodhimit dhe aplikimin e paketimit të ushqimit. Për kontrollin e sistemit dhe furnizimin me energji elektrike, është e nevojshme ta kombinoni atë në bordin tonë të kontrollit MASTER-TM në të cilin janë të lidhur një ose më shumë module . Bordet e kontrollit kanë një panel  frontal për  kontroll të saktë të funksionimit të çdo llambë UV-C, të pajisur me një LED për secilën llambë të instaluar. Bordet e kontrollit gjithashtu mund të pajisen me një sistem kontrolli elektronik PLC (opsional) dhe ekran LCD, i cili gjithashtu jep numrin e orëve te punes, numrin e ndezjeve, llambën e prishur , fikjen automatike të llambave në rast të hapjes së mbrojtjes, mbylljen në rast të ndalimit të makinës dhe karakteristikave të tjera në varësi të llojit të aplikacionit. UV-TEAM është prodhuar plotësisht në Itali, me materiale me cilësi të lartë dhe jashtëzakonisht rezistente.

Scroll to Top