UV-STYLO-E

Direct Call:

Pershkrimi i produktit

Instalohet brenda rezervuarëve të Sistemit te Ftohjes ne Njësitë e Trajtimit të Ajrit (A.H.U.)
UV-STYLO-E (IP67) pastron sistemin e riciklimit të ujit. Trajtimi UV-C në ujë pengon përhapjen e viruseve, baktereve, mykut, sporeve, shumë të dëmshme për shëndetin, të cilat zakonisht shumohen brenda Sistemeve të Kondicionimit të Ajrit.

Brenda rezervuarit që përmban ujin e pompimit krijohet myku dhe algat, dhe sipërfaqet e brendshme janë të mbuluara me një biofilm të pakëndshëm. Rasti më i rrezikshëm është se mund të ketë edhe patogjenë vdekjeprurës si Legionella Pneumophila, për të cilën ka disa qindra raste vdekjesh në vit.
Kjo ndodh sepse uji i spërkatur brenda sistemit AC përhap sëmundjet e ajrit brenda ndërtesave, përmes grimcave infektive që thithen në ajër.

UV-STYLO-E shmang gjithashtu  Astmen dhe Alergjitë, lejon kontrollin e standardeve të larta të higjienës në industrinë ushqimore dhe lufton kundër infeksioneve të lidhura me shëndetin (HAI) në spitale. Zbatimi UV-STYLO-E është i rëndësishëm jo vetëm për IAQ dhe shëndetin, por një sistem AC më i pastër është gjithashtu më efikas nga pikëpamja ekonomike, me më pak kosto operative dhe mirëmbajtjeje.
Në fakt,duke përdorur UVGI nevoja për zëvendësimin e filtrave dhe pastrimin e sipërfaqeve të brendshme është më pak e nevojshme se zakonisht.
Me UV-STYLO-E ju merrni një dezinfektim dhe pastrim të thellë dhe të vazhdueshëm të sistemit tuaj AC, pa përdorimin e kimikateve të shtrenjta dhe ndotëse.

UV-STYLO-E përfshin:

 UV-STYLO-E përfshin  modele me gjatësi prej 23 deri në 160 cm. Pajisja përbëhet nga një kornizë trekëndore në çelik të pandryshkshëm AISI 304 në të cilën është vendosur një llambë UV-C e mbrojtur nga një strukture kuarci i pastër.
Në njërin skaj një cilindër plastik mbështet kuarcin dhe gjithashtu përmban lidhje elektrike. Struktura e  kuarcit ka funksionin e dyfishtë të mbrojtjes së llambës UV-C nga temperaturat e ulëta, dhe optimizimi i performancës se UV-STYLO-E.
Balastet e futura direkt brenda janë specifike për llambat Light-Progress UV-C, duke optimizuar performancën dhe qëndrueshmërinë e tyre.
UV-STYLO-E është bërë me cilësi të lartë dhe komponentë jashtëzakonisht të qëndrueshëm, dhe funksionon në mënyrë të përsosur në kushte të vështira të funksionimit (lagështia e lartë, temperatura e ulët, etj.)

Scroll to Top