UV-REFLEX

Direct Call:

Pershkrimi i produktit

UV-REFLEX-SCB kryen një veprim progresiv të dekontaminimit nga bakteret ajrore dhe myku i pranishëm në ajrin e dhomave të ftohta, duke përmirësuar kushtet e ruajtjes së produkteve.
Me përdorimin e UV-REFLEX-SCB, në veçanti, arrihet te ruhet pamja e shija dhe te rritet jetegjatesia e mishit. Trajtimi zhvillohet duke shfrytëzuar qarkullimin e vazhdueshëm të detyruar të ajrit, (për shkak të rrjedhës së gjeneruar nga ventilatori i sistemit të ventilimit), të cilat kalojnë pranë pajisjes dhe dekontaminohen nga mikrobet, para se të hyjnë në kontakt me produktet brenda  dhomave frigoriferike.
UV-REFLEX-SCB mund të qëndrojë i ndezur vazhdimisht pa ndonjë problem, kështu që siguron një nivel të ngarkesës mikrobike gjithmonë nën kontroll të vazhdueshëm .
. Trajtimi UV-C është i thatë dhe i ftohtë, nuk ndryshon tiparet organoleptike të ushqimit dhe cilësinë e tij, por përkundrazi, parandalon humbjen e produktit për shkak të përhapjes së baktereve dhe kërpudhave dhe rrit freskinë, shijen dhe pamjen e ushqimit, pa dehidrim dhe humbje peshe.
Eshtë vertetuar se si, në industrinë ushqimore, në rritjen e nivelit të higjienës lejon një rritje konsekuente dhe të përgjithshme të cilësisë së produktit.
UV-REFLEX-SCB arrin eliminimin (99%) të baktereve të tilla si Bacillus, Coli, Clostridium, Legionella, Vibrio, Salmonella, Pseudomonas, Staphylococcus, etj në vetëm disa minuta operacion.

UV-REFLEX-SCB përfshin:

UV-REFLEX-SCB është një pajisje mikrobvrasëse e montuar në mur me rrezatim indirekt lart, me strukturë në çelik inox AISI 304, e krijuar posaçërisht për dhoma frigoriferike. Sipërfaqja e brendshme përbëhet nga një pasqyrues i ndritshëm i aluminit për të rritur reflektimin e rrezeve UV. Filtri drejtues ndryshon rrjedhën e rrezeve UV-C.
Seria përfshin një gamë të gjerë modelesh, të ndryshme sipas fuqive të llambës UV-C.
.
Trajtimi është i menjëhershëm dhe i gatshëm për përdorim, mirëmbajtja është minimale dhe kryesisht ka të bëjë me zëvendësimin periodik të llambës UV-C.
UV-REFLEX-SCB është prodhuar tërësisht në Itali, me materiale me cilësi të lartë dhe jashtëzakonisht rezistente.fri

Scroll to Top