UV-RACK

Direct Call:

Pershkrimi i produktit

Zbatuar brenda kanaleve, ose në seksionin përfundimtar të AHU (Njësia e Trajtimit të Ajrit) UV-RACK krijon një pengesë UVGI që pengon përhapjen e viruseve, baktereve, mykut dhe sporeve që vendosen brenda Sistemeve të Kondicionimit dhe shumë të rrezikshme për shëndetin.
UV-RACK pastron në mënyrë homogjene rrjedhën e ajrit që kalon nëpër llambat e saj të fuqishme, duke eleminuar ngarkesën mikrobike dhe përhapjen dhe shpërndarjen e patogjenëve të rrezikshëm dhe të bezdisshëm brenda ndërtesave.
Në sistemet AC një biofilm i pakëndshëm zakonisht mbulon të gjitha sipërfaqet e brendshme si rezultat i kombinimit të mikroorganizmave dhe kushteve të favorshme për përhapjen e tyre, të tilla si ndryshimet e temperaturës, lagështia e lartë dhe errësira. UV-RACK pengon krijimin e këtij biofilmi duke rritur cilësinë dhe komoditetin e ajrit të brendshëm.
Më konkretisht, përdorimi i UV-RACK eleminon çështje të rëndësishme që lidhen me Sistemet AC dhe sëmundjet vdekjeprurëse (të tilla si Legionella Pneumophila, Tuberkulozi, Gripi, etj.) Por gjithashtu  Astma dhe Alergjitë. UVRACK lejon gjithashtu kontrollin e standardeve të larta të higjienës në industrinë ushqimore dhe lufton kundër infeksioneve të shoqëruara nga shëndetësia (HAI) në spitale.
Zbatimi UV-RACK është i rëndësishëm jo vetëm për IAQ dhe shëndetin, por një sistem AC më i pastër është gjithashtu më efikas nga pikëpamja ekonomike, me më pak kosto operative dhe mirëmbajtjeje. Në fakt, përdorimi i UVGI nevoja për zëvendësimin e filtrave dhe pastrimin e sipërfaqeve të brendshme është më pak e nevojshme se zakonisht.
Me UV-RACK ju merrni një dezinfektim dhe pastrim të thellë dhe të vazhdueshëm të sistemit tuaj AC, pa përdorimin e kimikateve të shtrenjta dhe ndotëse, me pak fjalë me UV-RACK ju keni rehati më të mirë për njerëzit në ndërtesë, duke kursyer para y.

UV-RACK përfshin:

Familja UV-RACK përfshin disa module, me madhësi dhe watt të ndryshme, të gjitha në çelik të pandryshkshëm AISI 304. Llambat UV-C janë të vendosura në mënyrë të barabartë dhe pozicionohen në një rrjet përmes të cilit rrjedha e ajrit në kanal është e detyruar të lëvizë.
UV-RACK është krijuar për t’u përshtatur me madhësi të ndryshme dhe seksione të kanaleve, është shumë kompakt dhe instalimi i tij kërkon vetëm disa hapa të thjeshtë: futni llambat brenda kanalit të ajrit përmes një rasti UV-RACK të prerë dhe vidhosni në kanalin e jashtëm mur, dhe ju keni mbaruar!
Ballastet futen direkt brenda kutisë, të izoluar me IP55, dhe ato janë specifike për llambat UV-C të Light Progress, duke optimizuar performancën dhe qëndrueshmërinë e tyre.
UV-RACK është bërë me cilësi të lartë dhe komponentë jashtëzakonisht të qëndrueshëm, dhe funksionon në mënyrë të përsosur në kushte të vështira të funksionimit (lagështia e lartë, temperatura e ulët, etj.).

Scroll to Top