UV-FLOW

Direct Call:

Product Description

Seria UV-FLOW përfshin pajisje  UV-C me rrjedhë njëdrejtimëshe. UV-FLOW përdoret për krijimin e barrierave të mbrojtjes  dhe për trajtimin e shtresave të sipërme të ajrit .
Përdorimi i UV-FLOW lejon një dezinfektim intensiv të ajrit, thelbësor në mjediset ku është e nevojshme të veprohet në kushte optimale mikrobiologjike.
Në përpunimin e ushqimit, rekomandohet të krijohet një zonë e dekontaminimit midis dy zonave të ndryshme, veçanërisht nëse njëra prej tyre do të mbahet nën kontroll të rreptë mikrobiologjik.
Sporet dhe bakteret e mykut, që qarkullojnë lirshëm në hapësira, shkatërrohen nga rrezet UV-C; kjo shmang mundësinë që ato të vendosen në sipërfaqen e produkteve të përpunimit, duke rritur kështu jetëgjatësinë e tyre. 
 Me UV-FLOW, është e mundur të krijoni një pengesë baktervrasëse midis zonave “gri” dhe “të bardha” në një mënyrë të thjeshtë, të menjëhershme dhe të sigurt, ose të trajtoni ajrin në përgjithësi, pa zhvilluar nxehtësi, pa kimikate dhe pa ndonjë kundërindikacion. Në industrinë ushqimore, një nivel i rritur i higjienës lejon një rritje konsekuente dhe të përgjithshme të cilësisë së produktit. UV-FLOW arrin eliminimin (99%) të baktereve të tilla si Bacillus, Coli, Clostridium, Legionella, Vibrio, Salmonella, Pseudomonas, Staphylococcus, etj në vetëm disa minuta operacion.

UV-FLOW-C përfshin:

Seria UV-FLOW përfshin mundësinë për të zgjedhur midis pajisjeve të rrjedhës unidireksionale, të ndryshme sipas fuqive të llambës UV-C.
UV-FLOW ka një strukturë prej çeliku të pandryshkshëm dhe është e pajisur me filtër të drejtuar , i cili kanalizon rrjedhën e rrezeve UV. Instalimi, për shkak të kllapave speciale që drejtojnë rrjedhën, mund të bëhet në mënyrë që të formohet një “barriere UV”, e cila, duke filluar nga pajisja, rrezaton drejt dyshemesë (barriera UV-C) ose drejt tavanit, nëse shtresat e sipërme të dhomës duhet të trajtohen.
Duke e drejtuar atë drejt tavanit arrihet një dezinfektim i përhershëm i ajrit mjedisor, i cili qarkullon natyrshëm brenda hapësirave. Seria UV-FLOW është e vetmja që projektohet posaçërisht me këtë qëllim të dyfishtë. UV-FLOW nuk kërkon ndonjë mirëmbajtje të veçantë, përveç zëvendësimit periodik të llambave, është e ndërtuar tërësisht në Itali, me materiale me cilësi të lartë dhe jashtëzakonisht rezistente.

Scroll to Top