UV-FAN

Informohu direkt:

Përshkrimi i Produktit

Aparatet UV-FAN  ndahen ne dy variante kryesore: 1-UV FAN dhe 2- UV FAN 2F.

1.UV FAN  perdoret per te dezinfektuar ajrin e nje ambienti  24 orë në ditë, i sigurte edhe ne prani te  njerëzve.
 Vetëm një veprim i vazhdueshëm dezinfektues mund të mbaje ne kontroll  nivelin e ngarkesës mikrobike ; Me UV-FAN, është e mundur të kryhet një dezinfektim më i thellë i të gjitha dhomave, në një mënyrë të thjeshtë, të menjëhershme dhe të sigurt, pa zhvilluar nxehtësi, pa përdorur lëngje dhe pa ndonjë kundërindikacion ose rezistencë.  I përcjellë nga një ventilator  i integruar, ajri  kalon nëpër dhomën UV të pastruesit për tu dekontaminuar nga mikrobet, por edhe nga ndotësit kimikë; 

2.UV FAN 2F perdoret per te dezinfektuar ajrin dhe siperfaqet. Pervec funksionit te mesiperm, ky aparat ben te mundur edhe dezinfektim te siperfaqeve ne ambientin ku instalohet. Ne kete menyre do te kemi te dezinfektuar pervec ajrit ,edhe cdo gje qe ndodhet ne dhome duke krijuar ne kete menyre nje ambient totalisht te paster dhe te shendetshem.

Përveç llambave UV-C,modelet UV-FAN përmbajne gjithashtu një filtër nano-grimcash dioksid Titani  TIOX ® me kripëra argjendi, i cili rrit veprimin mikrobvrasës të efektit ultraviolet. UV-FAN arrin eliminimin (99%) të baktereve të tilla si Bacillus, Coli, Clostridium, Legionella, Vibrio, Salmonella, Pseudomonas, Staphylococcus, si dhe 99,99% te viruseve si Covid 19 etj në vetëm disa minuta pune. Efikasiteti mikrobvrasës është i certifikuar nga laboratorët e akredituar (SINAL) nga Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti i Higjienës në Universitetin e Sienës.

UV-FAN përfshin:

Seria UV-FAN përfshin një gamë të gjerë pastruesish me mur ose me rrota (model -ST), të ndryshme sipas fuqisë dhe madhësisë së llambave UV-C. UV-FAN ka një strukturë mbajtëse epoksi të veshur me pluhur në fletë alumini të extruduar dhe një mbulesë para me mikro-vrima, duke lejuar hyrjen dhe daljen e ajrit në të dy skajet, duke e bërë atë të kalojë përmes filtrit TIOX®. Dhoma mikrobvrasëse strehon llambat UV-C dhe është ndërtuar me një alumin të veçantë shumë të pastër të pasqyruar, i cili rrit fuqinë dezinfektuese të llambave. UV-FAN … Modeli 2BD-ST-Rc2, me 2 llamba të jashtme të integruara UVC, përveç funksionit të pastrimit në prani të njerëzve siç është përshkruar deri më tani , siguron mundësinë e ndezjes së dy  llambave UVC, të integruara nga jashtë për të dezinfektuar  ajrin dhe sipërfaqet përreth. UV-FAN  nuk kërkon ndonjë mirëmbajtje të veçantë përveç zëvendësimit periodik të llambave, është i ndërtuar tërësisht në Itali, me materiale me cilësi të lartë dhe jashtëzakonisht rezistente.

Scroll to Top