UV-DUCT-FL-NX

Direct Call:

Pershkrim Produkti

Zbatuar brenda kanaleve, ose në seksionin përfundimtar të AHU (Njësia e Trajtimit të Ajrit) UV-DUCT-FL-NX krijon një pengesë UV, që pengon përhapjen e viruseve të rrezikshme, baktereve, mykut dhe sporeve që vendosen brenda Sistemeve të Kondicionimit të Ajrit.
UV-DUCT-FL-NX pastron në mënyrë homogjene rrjedhën e ajrit që kalon nëpër llambat e saj të fuqishme, duke eliminuar ngarkesën mikrobike dhe përhapjen dhe shpërndarjen e patogjenëve të rrezikshëm dhe të bezdisshëm brenda ndërtesave.
Në sistemet AC një biofilm i pakëndshëm zakonisht mbulon të gjitha sipërfaqet e brendshme si rezultat i kombinimit të mikroorganizmave dhe kushteve të favorshme për përhapjen e tyre, të tilla si ndryshimet e temperaturës, lagështia e lartë dhe errësira. UV-DUCT-FL-NX pengon krijimin e këtij biofilmi duke rritur cilësinë dhe komoditetin e ajrit të brendshëm.
Më konkretisht, përdorimi i UV-DUCT-FL-NX eliminon çështje të rëndësishme që lidhen me Sistemet AC dhe sëmundjet vdekjeprurëse (të tilla si Legionella Pneumophila, Tuberkulozi, Gripi, etj.) Por gjithashtu “Sick Building Sindrome”, “Monday Fever”, Astma dhe Alergjitë. UV-DUCT-FL-NX lejon gjithashtu kontrollin e standardeve të larta të higjienës në industrinë ushqimore dhe lufton kundër infeksioneve të shoqëruara nga shëndetësia (HAI) në spitale.
Zbatimi UV-DUCT-FL-NX është i rëndësishëm jo vetëm për IAQ dhe shëndetin, por një sistem AC më i pastër është gjithashtu më efikas nga pikëpamja ekonomike, me më pak kosto operative dhe mirëmbajtjeje. Në fakt, me përdorimin e UVGI nevoja për zëvendësimin e filtrave dhe pastrimin e sipërfaqeve të brendshme është më pak e nevojshme se zakonisht.
Me UV-DUCT-FL-NX ju merrni një dezinfektim dhe pastrim të thellë dhe të vazhdueshëm të sistemit tuaj AC, pa përdorimin e kimikateve të shtrenjta dhe ndotëse, me pak fjalë me UV-DUCT-FL-NX ju keni rehati më të mirë për njerëzit në ndërtesa.

UV-DUCT-FL-NX përfshin:

Familja UV-DUCT-FL-NX përfshin një varg modulesh fllanxhash me dy llamba “U” me madhësi të ndryshme (nga 20 në 50 cm) dhe nivelet e fuqisë (nga 70 në 190 W) të mbrojtura nga një rrjet çeliku inox.
Karakteristikat kryesore të UV-DUCT-FL-NX janë madhësitë super kompakte dhe komandat në bord, të cilat lejojnë zbatim të lehtë edhe në sistemet ekzistuese të kondicionimit të ajrit (rikonstruksioni).
Instalimi i tij kërkon vetëm disa hapa të thjeshtë: futni llambat brenda kanalit të ajrit përmes dy vrimave duke përdorur modelin e shpimit të dhënë dhe vidhni fllanxhën UV-DUCT-FL-NX në murin e kanalit të jashtëm, ndizeni dhe përfundoi!
Ballastet futen direkt brenda kutisë dhe ato janë specifike për llambat UV-C të Light Progress, duke optimizuar performancën dhe qëndrueshmërinë e tyre.
UV-DUCT-FL-NX është bërë me cilësi të lartë dhe komponentë jashtëzakonisht të qëndrueshëm, dhe funksionon në mënyrë të përsosur në kushte të vështira të funksionimit (lagështia e lartë, temperatura e ulët, etj.).

Scroll to Top