UV-DIRECT-H--NX

Direct Call:

Pershkrim Produkti

UV-DIRECT lejon dezinfektimin e ajrit dhe sipërfaqes në çdo lloj mjedisi. Metodat tradicionale të pastrimit, shpesh, nuk janë të mjaftueshme për të siguruar nivele të larta të higjienës, të cilat mund të arrihen vetëm me përdorimin e teknologjisë UV-C. Në fakt, në sektorin e shëndetësisë dhe farmaceutikës, të gjitha mjediset duhet të dezinfektohen për të mbajtur të larta standardet e higjienës. Me UV-DIRECT, është e mundur të kryhet një dezinfektim më i thellë i të gjitha dhomave, në një mënyrë të thjeshtë, të menjëhershme dhe të sigurt, pa zhvilluar nxehtësi, pa përdorur lëngje dhe pa ndonjë kundërindikacion ose rezistencë. UV-DIRECT është e pajisur me një llambë UV-C dhe zbatohet si pajisje e zakonshme e tavanit. Pajisja mund të ndizet gjatë pushimeve të punës, gjithmonë kur stafi nuk është i pranishëm, kështu që rrezaton sipërfaqe, të cilat më pas dezinfektohen. Në mjedise, qarkullimi natyror i rrymave lejon edhe trajtimin e ajrit, i cili, i pastruar nga ngarkesa mikrobike, krijon një mjedis të përsosur dhe të shëndetshëm. Eshtë treguar se kontrolli dhe rritja e nivelit të higjienës lejon një rritje konsekuente dhe të përgjithshme të cilësisë si në objektet e kujdesit shëndetësor por edhe në sektorin farmaceutik, në laboratorë mikrobiologjikë, etj. Niveli i dezinfektimit me UV-DIRECT arrin eliminimin (99%) të baktereve të tilla si Bacillus, Coli, Clostridium, Legionella, Vibrio, Salmonella, Pseudomonas, Staphylococcus, etj në vetëm disa minuta operacion. Nivele të larta dezinfektimi të UV-DIRECT mund të arrihen ndryshe, por vetëm me kimikate, të rrezikshme për shëndetin dhe të dëmshme për mjedisin, si dhe të kushtueshme.

UV-DIRECT-H-NX përfshin:

Seria UV-DIRECT me rrezatim të drejtpërdrejtë përfshin modele të ndryshme të llambave të tavanit, sipas fuqisë së llambës UV-C dhe shkallës së mbrojtjes IP 55, me ose pa tokëzim. UV-DIRECT ka një strukturë çelik inox dhe është e pajisur me një kabllo elektrike 2.5 m e gjatë. UV-DIRECT mund të pajiset me bord të posaçëm të kontrollit për kontroll operacional, i cili, veçanërisht në rastin e instalimit të disa njësive, mund të trajtojë ndezjen dhe fikjen, kontrollin e sigurisë së hyrjes në dhomën e trajtuar, alarmet dhe orët e punes. UV-DIRECT është i gatshëm për përdorim dhe nuk kërkon ndonjë mirëmbajtje të veçantë, përveç zëvendësimit periodik të llambave. UV-DIRECT është prodhuar tërësisht në Itali, me materiale me cilësi të lartë dhe jashtëzakonisht rezistente.

Scroll to Top