UV-PIPE

Direct Call:

Product Description

UV-PIPE-BV është një sistem specifik i rrezeve ultraviolet që duhet të vendoset brenda tavolinave të shitjes në mënyrë që të pastrojë kanalin e qarkullimit të ajrit të ftohtë, i cili më pas futet në ndarjen e ekranit.
Mbrojtja nga ndotja e ushqimit të ushqimit të ekspozuar në sportelet e shitjes nga mikrobet është një nga çështjet kryesore për pikat e shitjes së ushqimit. Një përqindje e madhe e produkteve tërhiqen nga sportelet e ekranit për humbje të parakohshme të freskisë, ose më keq, për prishje. Shkaku i kësaj mund t’u përshkruhet mikrobeve, të tilla si bakteret, kërpudhat, myku dhe sporet, të cilat përhapen përmes ajrit dhe qarkullojnë brenda tryezave të shitjes, shkaktojnë kontaminim të kryqëzuar midis ushqimeve.
Mikrobet vijnë kryesisht nga mjedisi përreth por edhe nga i njëjti ushqim. Shembujt përfshijnë Mucor, i cili bën që ushqimi, të tilla si mishi dhe ftohjet, të bëhen të zeza, Aspergillus dhe Saccharomyces tipike të produkteve të pjekjes, penicilium, të cilat formojnë mykun e zakonshëm jeshil / të zi dhe, së fundmi, disa baktere, të tilla si Pseudomonas, të gjitha shumë rezistent ndaj të ftohtit, dhe, veçanërisht i vështirë për tu hequr.
Afërsia e produkteve të ndryshme në të njëjtin banak (d.m.th. mish, mish të ftohtë, sallatë, djathë, produkte delikatesë, prodhime deti, pasta, etj.) Do të shkaktojë kontaminim të tërthortë.
UV-PIPE-BV punon me rrezatim direkt. Në 2 – 3 sekonda, është e mundur të arrihet zvogëlimi i 99% të baktereve (Bacillus, Coli, ClostrIdium, Legionella, Vibrio, Salmonella, Pseudomonas, Staphylococcus, Streptococcus, etj.)
Instalimi është shumë i thjeshtë, mjafton të fusësh UV-PIPE-BV në kanalin e ventilimit të banakut të shitjes dhe ta fusësh në rrjet duke përdorur kabllon e rrymës që del nga doreza.

UV-PIPE-BV përfshin:

UV-PIPE-BV përbëhet nga një llambë emetues drite UV-C e mbrojtur nga një gotë kuarci e pastër dhe një ushqyes cilindri PVC ushqimi. E tëra është e papërshkueshme nga uji (IP68).
Kuarci kryen gjithashtu funksionin shumë të rëndësishëm të mbrojtjes së tubit UV-C nga temperaturat e ulëta duke rritur rendimentin ndërkohë.
Në seritë UV-PIPE-BV, fuqitë dhe gjatësitë e ndryshme UV-C janë në dispozicion, për të përmbushur kërkesat e ndryshme të përdorimit.
Për siguri shtesë, është e mundur të vendosni një ndërprerës pozicioni, i cili fik llambën kur hap ambientin, ku do të instalohet pajisja.
UV-PIPE-BV është gati për t’u përdorur dhe nuk kërkon ndonjë mirëmbajtje të veçantë, përveç zëvendësimit periodik të llambave. UV-PIPE-BV është prodhuar tërësisht në Itali, me materiale me cilësi të lartë dhe jashtëzakonisht rezistente.

Scroll to Top