APLIKIMET

6. Sisteme Qëndrore Ajrimi

Informohu direkt:

UV-DUCT-FL-NX

Aplikohet brenda tubave, ose në seksionin përfundimtar të AHU (Njësia e Sistemit  të Ajrimit)
 UV-DUCT-FL-NX eleminon përhapjen e viruseve të rrezikshme, baktereve, mykut dhe sporeve që qarkullojne brenda Sistemeve të Kondicionimit të Ajrit.

UV-DUCT-SQ / UV-DUCT-SQ-UL

Aplikohet brenda tubave, ose në seksionin përfundimtar të AHU (Njësia e Sistemit  të Ajrimit)
 UV-DUCT-FL-NX eleminon përhapjen e viruseve të rrezikshme, baktereve, mykut dhe sporeve që qarkullojne brenda Sistemeve të Kondicionimit të Ajrit

UV-FCU-CL

Sistemi i dezinfektimit të ajrit UV-FCU-CL  aplikohet  në  pjesen e serpentinës

UV-RACK

Aplikohet brenda tubave, ose në seksionin përfundimtar të AHU (Njësia e Sistemit  të Ajrimit)
 UV-DUCT-FL-NX eleminon përhapjen e viruseve të rrezikshme, baktereve, mykut dhe sporeve që qarkullojne brenda Sistemeve të Kondicionimit të Ajrit

UV-STICK-SCR

Aplikohet brenda AHU (Njësia e Trajtimit të Ajrit), UV-STICK-SCR eliminon viruset, bakteret, mykun, sporet dhe pengon përhapjen e tyre .

UV-STYLO-E

Instaluar brenda rezervuarëve të mbledhjes së lagështuesit (Sistemi i Ftohjes) ne njësitë e Trajtimit të Ajrit (A.H.U.)
 Trajtimi UV-C në ujë pengon përhapjen e viruseve, baktereve, mykut, sporeve, shumë të dëmshme për shëndetin, të cilat zakonisht shumohen brenda Sistemeve të Kondicionimit të Ajrit. 

UV-STYLO-X

Sistemi UV-STYLO-X është shumë i thjeshtë dhe i adaptueshëm për lloje të ndryshme të aplikacioneve, kudo që kërkohet  nivel i larte i higjienës , për shkak të një rrezatimi të gjithanshëm të sipërfaqeve.
Perdoret brenda sistemit të kondicionimit të ajrit, veçanërisht në hapësira të ngushta.
 UV-STYLO-X ndihmon në përmirësimin e Cilësisë së Ajrit të Brendshëm (IAQ) duke eleminuar ngarkesën mikrobike, përhapjen dhe shpërndarjen e patogjenëve të rrezikshëm  brenda ndërtesave.

Aplikimet

Ku mund të përdoren?

1. Klinika Mjekësore dhe Dentare

2. Hotel, Bar, Restorant

3. Fabrika, Linjë Prodhimi

4. Zyra, Shtëpi

5. Qendra Estetike

6. Sisteme Qëndrore Ajrimi

Scroll to Top