APLIKIMET

5. Qendra Estetike

Informohu direkt:

UV-FAN

Ne qendrat estetike ,UV-FAN perdoret per dezinfektimin 24/7 te mikroorganizmave te pranishem ne ajer, si dhe per eleminimin e aromave te pakendshme qe gjenerohen nga perdorimi i bojrave dhe kimikateve te tjera te perdorura ne estetike.

 Kjo arrihet nepermjet filtrit TIOX  (Mikrogrimca Dioksid Titani) te cilat eleminojne kimikatet organike dhe oksidet e azotit.

Aplikimet

Ku mund të përdoren?

1. Klinika Mjekësore dhe Dentare

2. Hotel, Bar, Restorant

3. Fabrika, Linjë Prodhimi

4. Zyra, Shtëpi

5. Qendra Estetike

6. Sisteme Qëndrore Ajrimi

Scroll to Top