APLIKIMET

4. Zyra, Shtëpi

Informohu direkt:

UV-FAN

UV-FAN perdoret per dezinfektimin e ajrit 24/7, nga bakteret, viruset, myshqet e sporet.

I rekomandueshem per personat qe vuajne nga astma dhe alergjite.

UV-FAN-2F

UV-FAN perdoret per dezinfektimin e ajrit 24/7, nga bakteret, viruset, myshqet e sporet. Me llambat e jashtme mundesoni dezinfektim te cdo siperfaqe dhe ambjenti si kuzhina, dhomat etj.I rekomandueshem per personat qe vuajne nga astma dhe alergjite.

Aplikimet

Ku mund të përdoren?

1. Klinika Mjekësore dhe Dentare

2. Hotel, Bar, Restorant

3. Fabrika, Linjë Prodhimi

4. Zyra, Shtëpi

5. Qendra Estetike

6. Sisteme Qëndrore Ajrimi

Scroll to Top